Advertisement

Απεργια Ναυτεργατων - PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ" ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ... - Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην.

Απεργια Ναυτεργατων - PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ" ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ... - Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην.. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής.

Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ from 3.bp.blogspot.com
Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των απεργών ναυτεργατών με τον υπουργό ναυτιλίας, ο οποίος δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν αυτά που τους. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις.

Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των απεργών ναυτεργατών με τον υπουργό ναυτιλίας, ο οποίος δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν αυτά που τους. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

Τόσκας: Υπάρχει κίνδυνος να εκτροχιαστεί ο Ερντογάν μετά ...
Τόσκας: Υπάρχει κίνδυνος να εκτροχιαστεί ο Ερντογάν μετά ... from www.hxonews.gr
Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Σύλλογος ΠΕ ο Αριστοτέλης: Αλληλεγγύη στην απεργία των ...
Σύλλογος ΠΕ ο Αριστοτέλης: Αλληλεγγύη στην απεργία των ... from www.alfavita.gr
Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού απεργια. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Posting Komentar

0 Komentar